An inviting and contemporary extension for a young family.

Lauren and Alister engaged BCT Group to design and construct a dream renovation and extension to their double fronted heritage home in Newport.  

The design included the transformation of the front living room into a master bedroom with the addition of an ensuite and walk in robe. 

A spacious main bathroom, generous walk-in pantry and functional laundry with outdoor access all complimented a well-balanced, contemporary open plan kitchen, dining and living space with indoor outdoor flow. 

The curved, timber panelled island bench as well as Alister’s must have fireplace with sleek floating concrete bench stole the show.   

  

The final product? Absolutely stunning
 

Architecture by BCT Group

Built by BCT Group

Photographed by Liv Rae

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/11